View Feed
group-icon
Gadget Geeks
Discuss all electronic gadgets - ask questions, doubts, troubleshooting tips et al. to fellow gadget geeks.
515 Members
Join this group to post and comment.
T`u`L`!`P
T`u`L`!`P • May 2, 2007

Windows installer error

Pals!!
i m facing this problem lately when i reinstalled windows xp on my system. it needs windows installer updates,installed latest updates from Microsoft .. done everything required for it... of course due to this problem m unable to cope with mainly Office installation along with many other softwares.
any way out?
well.. here's the error msg

https://www.divshare.com/download/527087-7f1

thx
Rocker
Rocker • May 3, 2007
Tulip, divshare allows to post thumbnails of the pictures. Please use the picture button in the text editor box in order to post the thumbnail/full size picture of the error.
T`u`L`!`P
T`u`L`!`P • May 3, 2007
here is the image .....

https://i200. photobucket. com/albums/ aa96/HexinGTuLiP /untitled. jpg

i've done almost everything to ma knowledge and also discussed with many ppl and on different plateforms... its being a BIG challenge for me now... still digging out... and will .. 😀

[update]
[​IMG]
Regards
Rocker
Rocker • May 3, 2007
Hi Tulip! I can see that you have already installed XP successfully and have most of the programs running. I could not get the problem that you are facing. Is it related to the Windows Installer setup? You have said that all the updates have been done & required software has been installed.

Either way, please provide the steps that led to this problem.

rocker
no_atkt
no_atkt • May 3, 2007
try downloading this version of windows installer .... might help not sure though
Rocker
Rocker • May 11, 2007
Any update on this thread? Did the new installer solve the problem?
no_atkt
no_atkt • May 11, 2007
hey what happnd here tupil tht the new installer didnt work and i posted 1 more solution ... both post vanished into thin database 😕
Elisa
Elisa • May 12, 2007
no_atkt
hey what happnd here tupil tht the new installer didnt work and i posted 1 more solution ... both post vanished into thin database 😕
I think your post was lost in the CE disaster https://www.crazyengineers.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=836 post the solution again
crook
crook • May 13, 2007
Elisa
I think your post was lost in the CE disaster https://www.crazyengineers.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=836 post the solution again
yes, I agree. I had seen atkt had posted something in this thread which got lost. Post again, atkt! 😀

Share this content on your social channels -